Veslački klub Partizan zahvalio se danas Vladi Srbije i Ministarstvu sporta na značajnoj pomoći.

Kako se navodi se u saopštenju, Veslački klub Partizan je dobio pomoć po posebnoj Uredbi Vlade Srbije koja se odnosi na pomoć sportskim organizacijama u vreme pandemije Covida-19.

– Veslački klub Partizan odaje veliku zahvalnost Vladi Republike Srbije i Ministarstvu omladine i sporta na pomoći koja je uredbom Vlade Republike Srbije omogućila da značajna finansijska sredstva, koja su dodeljena Veslačkom klubu Partizan, budu iskorišćena za stvaranje još boljih uslova za najuspešnije i najperspektivnije članove Veslačkog kluba Partizan – istakao je Marko Marjanović, član Upravnog odbora kluba.

Marjanović, koji je i sam bio reprezentativac, učesnik Olimpijskih igara i osvajač medalja sa svetskih i evropskih prvenstava, ispred nove uprave kluba, koju sačinjavaju naši najbolji bivši i sadašnji veslači, najavio je pravac delovanja crno-belih takmičara.

– Stojimo na jasnom opredeljenju da će Veslački klub Partizan biti okrenut postizanju vrhunskih rezultata – zaključio je Marjanović u saopštenju.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here