Lična arhiva
Ostala u trci: Vladanka - Vlada Vladić

Vladanka – Vlada Vladić, poreklom iz Bijeljine, promoter srpske kuhinje u SAD i humanitarac, o čijem su učešću u izboru za omiljenog kuvara Amerike – Favorite Chef in America koji organizuje magazin “Bon Appetit”, “Vesti” već pisale, prošla je u novi krug takmičenja i nastavlja borbu za prvo mesto.

Vladanku je posebno dirnula podrška Srba čiji su glasovi stigli sa svih meridijana. Oni koji žele da pomognu Vladanki da ponese titulu omiljenog američkog kuvara mogu to i dalje učiniti onlajn glasanjem, sve do 8. aprila kada će biti proglašen pobednik.

– Želela bih da se zahvalim za sve dosadašnje i buduće glasove. Dirnuta sam i veoma ponosna na sve one koji veruju da zajedno možemo mnogo. Glavna nagrada ovog takmičenja nisu zapravo 50.000 dolara, nego mi, ujedinjeni i složni u želji da uradimo nešto lepo i plemenito za druge – kaže Vlada, koja će ako osvoji glavnu nagradu 80 odsto novca donirati za spremanje jela za decu bez roditelja, ugrožene samohrane majke i porodice čiji članovi boluju od raka.

Zahvaljujući glasovima ljudi koji su shvatili značaj zdrave ishrane i porodičnih vrednosti koje Vladićeva promoviše ona je dobila priliku da nastavi takmičenje. Podrška srpske zajednice, kao i medija veoma je dirnula Vladanku, a ona nije propustila priliku da se na svom Fejsbuk nalogu zahvali i “Vestima” na podršci.

Posle prethodnog preseka glasova Vlada i dalje vodi u svojoj grupi, a eliminacijom onih sa najmanjim brojem glasova, planirano je da se 18. marta dođe do pobednika svake grupe. Tada će se i glasovi poništiti i borba među najboljima počinje iz početka. Finalni kulinarski “obračun” završava se 8. aprila, kada će biti proglašen pobednik takmičenja i omiljeni kuvar Amerike.

Uputstvo za glasanje

Svi koji žele da podrže Vladanku mogu da nastave da glasaju na isti način kao i do sada. Glasa se putem sledećeg linka: https://favchef.com/2021/vlada-vladic

Novi glas se može dati svakih 18 sati.