Eparhija budimljansko-nikšićka

Episkop budimljansko-nikšićki Joanikije i dalje je pozitivan na koronavirus.

Administratori Fejsbuk stranice Pravoslavna Mitropolija Crnogorsko-Primorska, na kojoj je ranije danas objavljena informacija da je Joanikije negativan na Covid-19, izvinili su se zato što su objavili netačnu informaciju i ističu da je ta informacija objavljena bez zle namere.

Vladika Joanikija oboleo je od koronavirusa nakon sahrane mitropolita Amfilohija.

Kod Joanikija je virus potvrđen 4. novembra i od tada je u samoizolaciji.

Vladiku Joanikija Sveti arhijerejski Sinod je izabrao da zamenjuje preminulog mitropolita Amfilohija do izbora novog vladike.

1 KOMENTAR

  1. Време је да попови престану да се понашају као тврдоглави тинејџери и почну да носе маске.

  2. Pozitivan ne znaci i bolestan puno je pozitivnih koji nemaju nikakve simtome bolesti sto je posledica losih i ne pouzdanih testova jer smo imali prilike da cujemo da je i kora od manga pozitivna na korana virus.Svi mi koji mislimo svojom glavom znamo da ova pndemija ima cilj da covecanstvo stavi pod kontrolu i da svi pristanemo na nekakve vakcine koje su sklepane za vrlo kratak vremenski period.

    • “mislimo svojom glavom” Кад би то била одлика Српског Народа, много штошта би било другачије у Србији данашњој. Обавезно на силу вакцинисати оне који не поштују препоруке кризног штаба, него седе по кафанама, кафићима… и свесно шире вирус. А пензионери који седе код куће у добровољној, изолацији, на њих не треба трошити паре за вакцинисање.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime