Printscreen
Vladimir Tomović

U Belu kuću na imanju u Šimanovcima, uselio se večeras Danijel Višić. Pre ulaska u studiju je razgovarao sa Dušicom Jakovljević i prisutnim novinarima.

– Ja sam iz Beograda, model. Ulazim slobodan, da napravim haos, vidim da je devojkama već dosadno. Dve koje me najviše privlače su Rialda i Ivana Marinković. Mislim da mi jedan Kenan nije ni do kolena – predstavio se kratko Danijel.

– Da se ne pogubiš tamo, da ne bude previše? – dodao je novinar.

– Apsolutno sam samouverem, i kada ja nešto poželim, to je moje. Ja ne mogu da verujem da je ona sa njim, njoj je do kuka, uz nju ide bolje neko kao ja. Ja sam dominantan, gde god da uđem – rekao je Danijel.

– U kakvim si odnosima sa Stefanom Karićem, bio si njegov zet? – pitala je novinarka.

– Nismo u nekim odnosima, nisam ni sa njegovom sestrom. Ona je rekla da je ne spominjem. Rekla je da ako je budem pomenuo, napraviće haos. Stefan i ja se nismo družili uopšte. Sa Nikolom sam išao u školu, i sedeli smo zajedno. Videću da li će me dočekati kao drugara. On je u srednjoj bio mlakonja. Bio je isto toliki, a onda su ga provalili, i branio sam ga od svih. Znam mnogo istine o njemu – dodao je Danijel.

– Šta znaš? – pitali su novinari.

– Rekao je da drži neke klubove kao, a radi kao neko obezbeđenje. Mislim da će zbog te istine da se uplaši. Ipak smo mi dve godine proveli zajedno. Ranije je bio mršav, i tek je krenuo da tenira – dodao je potom.

– Sa kim nećeš imati dobar odnos? – pitao je novinar.

– Tomović glumi nekog alfa mužijaka, a napolju svi znaju da je on gej. On nikada ni sa jednom nije imao ništa, samo se ljubio. I Brendon se ljubio sa devojkama – smejao se Danijel.

– A ti, čekaš neki vremenski period za odnose? – dodao je novinar.

– Kriziram bez seksa. Nemam ja problem sa tim – objasnio je Danijel.

– Koja će biti prva? Ivana Marinković? – dodao je novinar.

– Pa da. Ona mi je interesantna jer nije htela ni da se poljubi. Meni je zanimljivo ono što je zauzeto, i ona koja nije bila ni sa kim. To je ono što me privlači – nastavio je Danijel.

Nakon razgovora, Danijel Višić pojavio se na vratima Bele kuće i ostavio sve zadrugare u šoku, a odmah je izbio potpuno neočekivani sukob. Naime, Vladimir Tomović ga je dočekao i odmah nasrnuo na njega, a obezbeđenje, kao i zadrugari, jedva su sprečili žestoki okršaj.

Svi su se okupili oko njih, a sve vreme su sevale psovke i uvrede novog zadrugara i Tomovića. Naime, Danijel je izjavio kako se napolju zna da je Vladimir gej, što je, kako se sumnja, razlog svega.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here