Foto: Tanjug/AP
Dušan Vlahović

Za mene je izbor bio lak, uprkos tome što su se spoiminjali brojni klubovi, Juventus ima takav DNK da te tera da se boriš, da nikad ne odustaneš. To je deo i mog mentaliteta i moram da se zahvalim klubu na prilici koju mi je pružio, rekao je srpski fudbaler Dušan Vlahović.

On je danas zvanično predstavljen u Torinu, kao najskuplji fudbaler u zimskom prelaznom roku, pošto je njegov transfer iz Fiorentine iznosio 82 miliona evra.

Vlahović se zahvalio svima u Fiorentini, posebno treneru Chezare Prandeliju i dodao da jedva čeka da zaigra u dresu Juventusa.

Na pitanje da li oseća “težinu Ronaldove sedmice” istakao je da svi dresovi Juventusa pođednako teški i da je “sedmicu” uzeo jer je bila slobodna i najbliža njegovoj omiljenoj “devetki”.

– Hvala navijačima Juventusa na dobrodošlici, mojoj porodici na podršci, menadžeru na saradnji i prvom treneru Ivanu Tomiću što me je promovisao u prvotimca Partizana – poručio je Vlahović.

Vlahović bi u dresu Juventusa trebalo da debituje u nedelju protiv Verone u Seriji A, dok bi u Ligi šampiona mogao da zabeleži svoj lični debi protiv Viljareala 22. februara.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here