EPA/Alessandro di Marco
Dušan Vlahović i Masimilijano Alegri

Dušan Vlahović nije uspeo da postigne pogodak u revanš meču Juventusa i Fjorentine (2:0, prvi meč 1:0) u polufinalu Kupa Italije.

Svaki potez skupo plaćenog napadača se gleda sa posebnom pažnjom, a od njega se očekuje da iz nedelje u nedelju trese mreže, baš kao što je to pre njega sa sedmicom na leđima radio Kristijano Ronaldo.

Vlahović je ranije proglašen za izdajnika u Fjorentini, na povratku u Firencu doživeo je da vidi i čuje brojne pretnje, a sada su mediji bili surovi prema njemu posle meča u Torinu.

Na terenu je Vlahović proveo 82 minuta, imao je 25 kontakata sa loptom, prosledio je saigračima u 11 od 15 pokušaja, imao je jedno ključno dodavanje i jedan šut u okvir gola.

Pritisak od 80 miliona evra, koliko je “stara dama” platila za njega, osetio se na ovom meču, a i pored šest golova koje je već postigao u Juventusu niko mu ne prašta slabije izdanje.

“Gazeta delo Sport” je pisala da je Vlahovićeva navika da postiže golove, ali da nije imao šanse. “Tutosport” navodi da se “borio sa ofsajdom i da je pomogao time što je napravio haos pre gola Bernardeskija”.

“Korijere delo Sport” je otišao korak dalje i aludirao je na njegovo ponašanje protiv dojučerašnjih saigrača. Napisao je da je bio “nervozan na liniji ofsajda kao konj pred čuvenu trku Palio de Siena” i da mu “nedostaje gol”.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here