EPA-EFE/Serena Campanini
Dušan Vlahović

Fudbaler Juventusa i srpski reprezentativac Dušan Vlahović mogao bi da zameni Portugalca Kristijana Ronalda u Mančester junajtedu, prenosi britanski “Miror”.

Pojedini britanski mediji su nedavno najavili da bi Ronaldo već u januaru naredne godine mogao da napusti klub sa “Old traforda”, iako ima ugovor sa “crvenim đavolima” do kraja sezone.

Portugalac je već duže vreme nezadovoljan u engleskom klubu, a iako je na poslednja tri meča bio starter u dresu Mančester junajteda, postoje velike šanse da Ronaldo uskoro promeni sredinu.

Menadžer Mančester junajteda Erik ten Hag planira da angažuje kvalitetnog napadača, a na listi želja nalaze se Srbin Dušan Vlahović i Slovenac Benjamin Šeško. Slovenac je član Salcburga, a već godinama je na meti slavnog engleskog kluba. Britanski “Telegraf” procenjuje da Šeškova cena iznosi oko 40 miliona funti.

“Vlahović bi verovatno bio skuplji s obzirom da je Juventus početkom godine Fiorentini platio 66 miliona funti za srpskog reprezentativca. Junajted želi da iskoristi neuspeh Juventusa u Ligi šampiona i potpiše ugovor sa 22-godišnjim napadačem. Srbin je postigao 17 golova na 36 mečeva u dresu Juventusa. Vlahović je početkom godine bio povezivan sa Arsenalom i Totenhemom, ali je odlučio da nastavi karijeru u Juventusu”, navodi “Telegraf”.

Mančester junajted pored Ronalda u napadu ima Entonija Marsijala i Markusa Rašforda.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here