Youtube/espreso.rs
Jovana Jeremić

S obzirom na to da u jutarnjem programu redovno obrađuje ekskluzivne teme, Jovana Jeremić se ovoga puta i sama našla na meti manijaka kog je raskrinkala u emisiji.

Naime, Jovani se mnogo žena iz Vranja javilo sa istom pričom, da u tom gradu postoji manijak koji ih uznemirava na Fejsbuku i Instagramu, pa je voditeljka odlučila da tu temu obradi u svojoj emisiji apelujući na tužilaštvo da nešto preduzme, a onda je i sama postala žrtva. Nedugo nakon emisije, navodni manijak joj je poslao poruku, ali kako voditeljka nije reagovala, on se javio njenom suprugu Vojislavu Miloševiću.

–On ukrade identitet i kreće da šalje uspešnim ženama u Vranju lascivne poruke, pa onda čuva njihove fotografije i stavlja na sajt za odrasle. Osim toga, pravi lažne prepiske i šalje muževima tih žena. Pokrenula sam priču protiv njega i on je krenuo da šalje poruke meni i mom mužu. Ja sam ga blokirala i sreća što sam Voji rekla: „Vojo, postoji mogućnost da ti manijak šalje poruke jer sam ga ja raskrinkala u toj emisiji“ – rekla je Jovana u svojoj zvaničnoj izjavi za Happy televiziju.

– Mnoge žene to kriju od muževa i padaju u depresiju i onda sam ja uzela da radim tu priču, pa je on poslao meni „Ej, šta radiš, hajde pošalji mi neke gole slike“, a kad ja nisam reagovala, pisao je Voji da ima neki materijal i pitao ga hoće li da vidi.

Voditeljki se ovo prvi put u karijeri desilo, ali tvrdi da se ne bi potresala oko toga da u sve nije upleten i njen suprug.

– Prvi put mi se desilo da mi se priča koju sam radila prenela na privatni život, što je još jednom potvrdilo koliko je novinarstvo ozbiljna stvar. Štiteći žrtve, ja sam postala žrtva. Ja se nisam uznemirila zbog sebe, nego zbog muža, koji ni na koji način nije bio upleten u tu priču osim time što je moj suprug. Zašto bi on takvo nešto trpeo – rekla je vidno uzrujana Jovana.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here