Vodolije, nestrpljivi vizionari

0

wallpapernpictures.blogspot.com
 

Ako osoba u svom horoskopu ima naglašeno dejstvo Urana, ona svojim ponašanjem svima poručuje da ne pripada prostoru i vremenu u kome se zatekla. Koliko to može biti genijalno, s jedne strane, tako može ukazati i na destruktivnu prirodu koja iz potrebe da bude drugačija povlači poteze kojima nanosi štetu svima pa i sebi.

Bez obzira na moguću destruktivnost, ovo su osobe koje su ispred svog vremena. Vizionari koji brzo misle i još brže reaguju, kojima su nestrpljenje i nervoza glavna odlika koja ih čini prepoznatljivima. Nemaju sluha za tuđe greške i skloni su da ljude dele na glupe i pametne.

Glasni ekscentrici

Osobe rođene sa Suncem ili podznakom u Vodoliji su upadljive. Glasno govore, ekscentrično se smeju i neobično oblače. Često su mršave, šiljatog nosa i sitnih očiju iz kojih vrcaju varnice koje nam govore da je ispred vas neko s milion ideja.

Zbog toga, oko sebe okupljaju neobične prijatelje sa kojima imaju mogućnost razmene neobičnih ideja koje "prosečnim" ljudima mogu delovati neprihvatljivo. Ovo je znak genija i naprednosti, pa je kroz istoriju bilo mnogo pripadnika ovog znaka koji su svojim delima doprineli razvoju društvene sredine u kojoj su delovali.

S druge strane, ovaj znak vlada budućnošću, strujom, brzinom i daljinama, pa je ovo bio glavni predmet interesovanja Nikole Tesle, koji je, iako rođen u znaku Raka, imao naročito naglašenog Urana u svom horoskopu. Hirovitost ove planete mu je dala interesovanja i za sve što je neistraženo, pa tako i za astrologiju i druge okultne nauke za koje se veruje da je Tesla poznavao.

U svom okruženju, prosečnu Vodoliju ćete prepoznati po iskakanju u ponašanju i naglašenom društvenošću. Ukoliko ostatak horoskopa ukaže na to, ovo će biti veliki humanitarci, sposobni organizatori sa idejama oko kojih se mogu okupiti velike grupacije. Na njih ne utiču ograničenja, bilo duhovna bilo fizička. Ukoliko se energija Urana ne istroši na konstruktivan način, osoba postaje previše nervozna, tenzirana pa čak i neurotična. Brzina misli i moć zapažanja, ako ostanu zarobljeni usled nemogućnosti da se nešto promeni, vode ovu osobu u ozbiljne psihičke tegobe.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here