Instagram
Breskvica i Vojaz

Da bi scenski izvođač bio jedinstven i prepozantljiv, pored glasa, stasa, harizme i energije neretko mora da se istakne i neobičnim imenom ili nadimkom upravo se time vodio i mladi pevač, kompozitor i tekstopisac Mihajlo Veruović široj publici poznat je pod imenom Vojaž.

Mihajlo nije imao baš idealno detinjstvo. Iako je rođen u Beogradu, kada je imao samo dve godine, sa majkom i bratom preselio se u Francusku.

Kako je ranije rekao medijima, na preseljenje u stranu zemlju bili su primorani zbog sopstvene bezbednosti, jer je Vojažev otac Milan Veruović ranjen tokom atentata na pokojnog srpskog premijera Zorana Đinđića.

Upravo zbog preseljenja, a kasnije i česth putovanja, mladi izvođač je rešio da se u svetu muzike predstavi kao Vojaž, odnosno Voyage što na francuskom jeziku znači „put“ ili „putovanje“.

On je svojevremeno otkrio kako je dobio svoje scensko ime.

– Moj otac je bio telohranitelj Zorana Đinđića i nakon atentata na njega, u Srbiji nije bilo sigurno za nas. Morali smo porodično da odemo iz zemlje. Tako je nastao Vojaž, što znači put, na francuskom. Meni se to svidelo i to sam prisvojio kao svoje – ispričao je reper.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime