Vojnik poručio Gvinet: Jadna ti u svojoj vili!

0

Glumica svojim komentarom naljutila narednika Brajana Sajksa: Gvinet Paltrou
 

Gvinet je na jednom događaju u Los Anđelesu govorila o tome koliko je teško kada čitaš negativne komentare o samom sebi.

 

“To je kao da odlazite u rat. Osećate se kao vojnik. Gubite osećaj da ste čovek i, kao vojnici koji prolaze kroz krvavu, strašnu stvar, morate da prođete kroz to i postanete bolja osoba”, napisala je.

 

Pravi vojnici su ovu izjavu dočekali “na nož”, a narednik Brajan Sajks napisao je glumici i otvoreno pismo:

 

“Jadna ti. Siguran sam da ti je jako teško kad se probudiš u svojoj džinovskoj vili, pa cimaš ličnog asistenta da ti potraži iPhone, a onda vidiš da mu je prazna baterija i još se iznerviraš jer je neko na Tviteru napisao nešto ružno. Ali, evo nacrtaću ti – dugačak red u Starbaksu, kašnjenje tvog ličnog vozača, fleka na cipelama od 1.200 dolara i ružan tvit nisu glavni problem u životu jednog vojnika”, napisao je Stajks koji je više puta bio ranjen i odlikovan za svoje poduhvate – “Dodao bih i da tvoj život i bez tih tvitova nije težak. Zamisli samo kako je ženama vojnika. Njihovi muževi su u ratu, a one za razliku od tebe nemaju čitav tim konsultanata, dadilja i životnih trenera da ih drže za ruku tokom vođenja domaćinstva. One sve to rade same”

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here