Vozač “BMW-a smrti” pokušao samoubistvo

0

Vozač automobila, koji je sleteo u Dunav kada je poginulo troje mladih, pokušao da prereže vene
 

– Jovanović je pokušao da se ubije u četvrtak, 27. novembra, tako što se oštrim predmetom isekao po podlaktici, prenosi "Blic".

 

Portparol Uprave za zavodske sankcije Zorana Vučićević rekla je da je Jovanovićev slučaj okarakterisan kao samopovređivanje i da nije bio životno ugrožen.

 

Prema navodima "Blica", izvor upoznat o slučaju rekao je da je Jovanović bio u bolničkoj sobi na odeljenju psihijatrije, te da je iskoristio trenutak kada u sobi nije bilo nikog od medicinskog osoblja i isekao se po ruci pred drugim pacijentima.

 

Jovanović je u zatvorsku bolnicu prebačen dan posle određivanja pritvora zbog lošeg psihičkog stanja. Zbog procene lekara da nije agresivan prema sebi stavljen je u grupnu sobu sa ostalim pacijentima. On nije bio vezan za krevet, što je standardna procedura kada je reč o pacijentima za koje se procijeni da imaju samoubilačke namjere.

 

U teškoj saobraćajnoj nesreći na Adi Huji u Beogradu poginuli su Nemanja Antić (18), Anastasija Stajić (16) i Miloš Janković (20), koji su se udavili kada je automobil "BMV" u kojem su se nalazili sleteo s puta u Dunav. Iz potopljenog vozila uspeli su da isplivaju vozač Dušan Jovanović (19), Milica Jokić (18) i Luka Višnjić (20).

 

Majka nastradale Anastasije (16) htela da se baci s terase?

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here