Dosadašnji fudbaler Vojvodine Nemanja Vučić napustio je Novi Sad i potpisao za Voždovac, saopštio je beogradski klub.

Talentovani levi bek, nekadašnji mladi reprezentativac, prethodno je igrao za Slobodu iz Čačka, FAP iz Priboja i Zemun.

– Drago mi je što sam konačno postao igrač Voždovca i što se sve završilo na najbolji mogući način, jer je dugo trajao proces prelaska iz Vojvodine. Dolazim u veliki klub, koji je sjajno organizovan i jedva čekam da se pridružim novim saigračima na treninzima i da zaigram”, rekao je Vučić za klupski sajt.

Sportski direktor Voždovca Jovan Damjanović napomenuo je da je Vučić bio velika želja sportskog sektora tokom celog transfer roka, i istakao zadovoljstvo zbog njegovog dolaska na “krov”.

– Nemanja je pokazao ogromnu želju da dođe kod nas i pored brojnih ponuda koje je imao, tako da moramo biti zadovoljni što smo postali bogatiji za igrača ovakvih karateristika, kako fudbalskih, tako i ljudskih. Takođe, i on je bio velika želja kluba i nema sumnje da smo dobili veliko pojačanje za nastavak sezone, jedva čekam da ga vidim na terenu sa ostalim momcima – zadovoljno je konstatovao Damjanović.

Vučić će se odmah pridružiti novim klupskim drugovima, i staviće se na raspolaganje treneru Kokoviću.

Voždovac će u u subotu odigrati kontrolni meč koji će biti generalna proba pred početak prvenstva, a protivnik će biti ekipa TSC iz Bačke Topole, dok je za 15. februar planiran početak drugog dela prvenstva i gostovanje ekipi Mladosti u Lučanima.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here