Vrač seksom leči demone

0

Foto: Ilustracija
 

Da bi iz nje isterao "zle duhove" koji su je navodno opsedali, vrač čije ime nije navela, ubeđivao je da sa njim ima seksualni odnos. Ono što je doživela opisala je u svom članku, kako bi upozorila druge mlade devojke i žene da ne nasedaju pričama kojekakvih vračeva, gatara i vidovnjaka.

– Posećujući navodne iscelitelje, vračeve i gatare u nameri da dokažem da se radi o najobičnijim šarlatanima, čula sam za navodne neverovatne moći čoveka iz sela Brvenica kod Tetova. Otišla sam tamo i nenajavljena mu pokucala na vrata. Primio me je bez razmišljanja, rekao da sednem na stolicu i upitao šta me muči. Rekla sam mu da navodno imam nesanicu i gušenje – prepričava šta joj se dogodilo mlada novinarka, insistirajući da joj se ne pominje ime.

 

Nudi redovnu seks terapiju

Napaljenom vraču nije smetalo ni to što su novinarku ispred vrata čekala dvojica njenih prijatelja.
– To ga uopšte nije brinulo. Kada sam izlazila napolje, još jednom je ponovio da bi trebalo da dolazim kod njega na petnaestodnevnu seks terapiju, ali sama – kaže potresena devojka.

Samo što je izgovorila navodne simptome, vraču su počele da naviru "vizije". Novinarki je rekao da je opsednuta duhom demona koji je svako veče siluje i da postoji samo jedan način kako da ga se oslobodi, ali je taj način malo nezgodan.

– Kada sam to čula počeo je da me guši smeh. Rekao mi je da se ne cerekam, već da legnem na krevet. Pomislila sam ajde da vidim šta će sledeće uraditi. Sa terapijom je počeo milujući me po nogama, da bi posle par minuta svoje prste stavio na farmerke tačno između mojih nogu. Kada sam se šokirana trgnula, rekao mi je da imam cistu na jajniku, koju će odstraniti bioenergijom – prepričava novinarka, dodajući kako je "vrač" počeo da je tera da steže vaginalne mišiće.
– Ajde stisni, stisni jače – vikao je vrač.

– Naravno nisam mu dozvolila da me više pipka, ali me je kopkalo dokle je spreman da ide, pa sam ga upitala: "A šta ćemo sa duhom koji me opseda?" – prepričava novinarka.

On joj je, kako kaže, ko iz topa je odgovorio da ću morati da imam sekusalni odnos sa njim, jer je samo to lek.

– Ne boj se, neću ti biti ni prvi ni poslednji. Niko ne mora da zna. Pa šta ako imaš seks sa mnom, tako ću iz tebe isterati duha, rekao mi je bez imalo srama – kaže ona.

Vrač je još neko vreme ubeđivao mladu novinarku da ima seks sa njim, ali je to odbila i otišla.

– Svim devojkama i ženama savetujem da ne nasedaju na priče navodnih iscelitelja, vračeva, gatara, vidovnjaka. Dobro razmislite pre nego što to uradite. Iz mog iskustva možete videti kakvih sve ljudi i psihopata ima. Taj vrač iz Brvenice će biti uhapšen, a sigurno ima još puno sličnih njemu – posavetovala je mlade devojke i žene ova novinarka.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here