EPA/Jason Szenes
Britni Spirs

Nekadašnja megazvezda Britni Spirs izbacila je remiks svog hita s kraja devedesetih “Matches” i time svojim brojnim fanovima, koji su u toku njenih suđenja povodom očevog starateljstva pod parolom “Free Britney” pravili ozbiljne demonstracije, stavila do znanja da ne samo što nije prestala da se bori, već ima nameru i da pobedi.

U ovom iznenadnom preokretu u dramatičnom životu popularne pevačice koja je svojim ekscesnim ponašanjem dospela do toga da nema pravo da odlučuje sama o svom životu ključnu ulogu odigrali su njeni dugogodišnji prijatelji iz benda “Backstreet boys” koji su napravili remikse njenih pesama i time je, praktično, dovukli nazad na scenu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

– Matches, koji sam radila sa svojim prijateljima iz benda Backstreet boys, ugledao je svetlost dana!!! – napisala je Britni na Instagramu. “Sa ogromnim uzbuđenjem iščekujem šta ćete reći o našoj zajedničkoj pesmi! Uz to, možete da slušate ‘Glory deluxe’, koji uključuje remikse ‘Swiming in the stars’ i ‘Mood ring’!!! Ljubav koju ste pokazali prema ovom albumu je zapanjujuća, i dalje ne mogu da verujem!!! Nadam se da će vam doneti radost. Bog vas blagoslovio,” dodala je.

Ništa manji entuzijazam nisu pokazali ni članovi Backstreet boysa:

“Kakav dan slave! Već dvadeset godina tražili smo način za ovu saradnju i danas se to ostvarilo! BritneyXBackstreet je konačno tu!”

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here