Vraneš: Spremni smo i čekamo Jelenu

0

Vraneš je novinarima, u Beogradskoj areni, rekao da su se sve članice reprezentacije okupile i treniraju, osim Jelene Janković koja je u SAD.

 

"Treninzi dobro protiču. Već posle pola sata devojke su ušle u udarac, osetile podlogu, tako da očekujem da će se u narednih pet dana devojke sasvim adaptirati i steći dobru formu za ovaj meč", poručio je Vraneš.

 

On je dodao da očekuje dobre vesti iz SAD gde se Jelena Janković nalazi zbog terapija.

 

"Očekujem da nam se priključi u narednih dan, dva", istakao je Vraneš i poručio da u srpskom timu sve funkcioniše savršeno.

On očekuje da će Svetlana Kuznjecova biti u sastavu Fed kup tima Rusije, uz napomenu da Rusija do petka može prijaviti još dve igračice.

 

"Nadam se da će Arena biti puna, kao u meču protiv Japana", istakao je Vraneš.

 

Najmlađa članica Fed kup tima Srbije Aleksandra Krunić izjavila je da nije trenirala 20 dana, posle pobede na turniru ITF kategorije u Kini, kada se povredila.

 

"Teško mi ide zato što praktično 20 dana nisam ništa radila, ali nadam se da će mi ovih nedelju dana biti dovoljno da se vratim u formu. Atmosfera je, kao i uvek, dobra", poručila je Krunić.

 

Ona je rekla da bi volela da protiv Ruskinja zaigra dubl sa Bojanom Jovanovski.

 

"Mislim da još nisam spremna da igram singl meč protiv Ruskinja s obzirom na to da dolazi jaka ekipa. Za dubl sam spremna", naglasila je Krunić i dodala da oseća bolove, ali da će joj nedelju dana biti dovoljno da prebrodi povredu i lošu formu.  

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here