Vranje: Bomba sravnila kafanu

0

Nada Čović, istražni sudija Opštinskog suda u Vranju, izjavila je da je, prema prvim nalazima, reč o razornoj eksplozivnoj napravi koja je načinila veliku materijalnu štetu.

– Očekujemo dolazak specijalizovane ekipe MUP-a Srbije iz Beograda koja će precizno da utvrdi o kakvoj je eksplozivnoj napravi reč – kazala je sudija Nada Čović.

Godana Bjelopera, koja živi u kući pored kafane, i dalje u šoku zbog svega šta se dogodilo, navodi da ju je probudila stravična eksplozija.

– Bilo je strašno, pala sam sa kreveta, srce je od straha htelo da mi pukne. Tresla sam se. U prvom trenutku sam se uplašila za četvorogodišnjeg sina koji je spavao u susednoj sobi, ali on je prošao bez povreda. Spavao je u susednoj sobi, udaljenijoj od kafane i od eksplozije se probudio, ali nije bio svestan šta se događa. Kuća je delimično oštećena, zidovi su napukli, plafon se na nekoliko mesta u kući urušio. Kada sam pogleda kroz prozor videla sam vatru, svuda okolo je gorelo. Brzo su stigli vatrogasci i požar ugasili. Okupili su se građani, policije je bilo na sve strane – uzbuđeno priča Bjelopera.

 

(Opširnije u štampanom izdanju Vesti od 27.10.)

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here