Vratio se serijski ubica “monstrum iz Firence”?

0

Ubijao parove koji su se ljubavisali u kolima. Sada ubijena samo prostitutka
 

Telo 26-godišnje Andree Kristine Zamir pronađeno je uz put van Firence. Bila je gola, samo u čarapama i patikama, ruku raširenih i vezanih lepljivom trakom za barijeru uz put, kao da je razapeta. Njena odeća i torbica pronađeni su kilometar dalje. Novčanik je bio netaknut.

 

Andrea je jedna u nizu prostitutki koje su ubijene i vezane na području Firence u proteklih nekoliko godina. Njen slučaj je specifičan zato što je telo pronađeno na području na kojem je između 1968. i 1985. godine ubijao najzloglasniji italijanski serijski ubica – "monstrum iz Firence".

 

Misterija tog serijskog ubice nikada nije rešena. Ubijeno je 16 osoba u osam dvostrukih ubistva. Radilo se mahom o ljubavnim parovima koji su razmenjivali nežnosti u automobilima.

 

Svi osim jedne žrtve unakaženi su posle ubistva. "Monstrum iz Firence" je jednu ženu izbo 97 puta po grudima i vagini, da bi je kasnije silovao – granom vinove loze. Mnogim ženskim žrtvama odsekao je grudi i polne organe i odneo sa sobom.

 

Tokom godina nekoliko osoba je uhapšeno i osuđeno za ova ubistva, ali svaki put su bivali pušteni, jer su se nova ubistva događala dok su oni bili u zatvoru.

 

Iako se Andreino ubistvo još ne klasifikuje kao deo pohoda serijskog ubice, policija smatra da tu opciju ne treba isključiti. Naime, ubica je koristio istu lepljivu traku kao i na najmanje još dve ubijene i mučene prostitutke koje su pronađeno nedaleko od mesta Andreinog ubistva. Inspektori kažu da je i Andrea napastovana "nečim", ali još ne znaju tačno šta je ubica upotrebio.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here