Aleksandar Antić, RTS

„Ovog puta zanemarićemo vazdušne i morske puteve, a fokusiraćemo se na kopnene.
Ako ste se u ovim toplim danima odlučili za duži put, trebali bi ste da konsultujete emisiju SAT. U njoj možete pronaći mnoštvo saveta i preporuka ma gde se uputili

Pre svega, govorimo o bezbednosti u saobraćaju na čemu sjajni Mladen Alvirović, autor emisije, posebno insistira: Umor, čašica više, opasna mesta i ….samo su neke od bezbedonosnih tema koje se obrađuju u emisiji. Tehnička strana vozila je takođe detaljno predstavljena u okviru mnogih emisija: Od registracije, osiguranja, pregleda i popravke… Mnoštvo saveta i preporuka, olakšaće vam vožnju.

 

Svetski saloni automobila su takođe mesta gde će kamera SAT serijala proviriti svoj objektiv i doneti nam sveže reportaže sa svih strana sveta.
Sa druge strane ne treba zaboraviti da emisija u svojim čuvenim „patrolama“ samo za svoje gledaoce „utabava“ puteve ka poznatim letovalištima u Grčkoj, Crnoj Gori ili Turskoj.

Na tim „ekspedicijama“ nisu predstavljeni samo načini da se što bolje i brže stigne na odredište, već i da se usput uživa, ponešto poseti ili odmori.
Autor emisije uvek skreće pažnju da putovanje počinje od kuće.

Posebna poslastica jesu lepote Srbije i regiona, koje naizgled nemaju mesto u temi ovakvog programa, pa ipak, u širini pravog dokumentarizma na točkovima,
emisija SAT već je prerasla u televizijski dnevnik čija je priča odavno proširila svoje poglede na sve ono što je sastavni deo putovanja.

Pri tom, ostala je jedinstvena u Srbiji kada su u pitanju četvorotočkaši.

 


U kategoriji – Moj grad pronaći ćete priče iz još dvadeset pet gradova Srbije.

Od varoši do varoši, naši dopinici tragom priča o zanimljivim ljudima, predelima i dostignućima stigli su
do najviših i najnižih geografskih tačaka naše zemlje.

Ukoliko na svom uređaju nemate instaliranu internet radio i TV platformu RTS Planeta, preuzmite je, registrujete se i birajte svoje sadržaje iz riznice RTS-a.

Pored kategorije – Moj grad, na RTS Planeti je dostupno i 11 televizijskih i četiri radijska kanala, koja možete pratiti UŽIVO ili 72 sata odloženo, kao i VIDEOTEKA i SLUŠAONICA sa više od 20.000 naslova televizijske produkcije i radijskog stvaralaštva.