Italijanski tajkun i vremešni plejboj, Flavio Briatore, koji je veliki trag ostavio u Formuli 1, pozitivan je na koronavirus i hitno je smešten u bolnicu.

Naime, kako prenosi italijanski L’Espresso njegovo stanje je ozbiljno, i to od momenta kada je 24. avgusta, smešten u San Rafaele bolnicu u Milanu.

Briatore nije na intenzivnoj nezi, ali je njegovo stanje ozbiljno, javlja pomenuti italijanski medij.

Ono što takođe privlači veliku pažnju je to da ovaj moćni biznismen nije želeo da se pomiri sa merama protiv virusa. Tako je govorioda su mere koje su na snazi zbog pandemije  previše stroge, a u pojeidnom videima koje je objavljivao je priželjkivao žurke.

Bunio se zbog toga što nema noćnog života, a smetalo mu je to što je njegov klub “Billionaire” na Sardiniji zatvoren 17. avgusta.

Kako se navodi, Briatore je bio na fudbalskoj utakmici sa VIP ličnostima 15, avgusta, u hotelu “Cala di Volpe” u Porto Cervu, zajedno sa trenerom Bolonje Sinišom Mihajlovićem koji je takođe pozitivan na korona virus

Da podsetimo, godinama unazad, Briatore važi za velikog plejboja koji u svom društvu voli, dosta mlađe devojke sa kojima se zabavlja i uživa u luksuzu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here