Er Srbija

Prvi turnir Regionalne vaterpolo lige završen je ovog vikenda u Beogradu. Vaterpolisti Juga će sigurno želeti što pre da ga zaborave, pošto su u derbiju poraženi od Novog Beograda rezultatom 14:10, a potom su imali jako turbulentan let na povratku kući.

Sve je toliko izašlo kontroli, da su putnici tvrdili kako su bili uplašeni za svoj život. Naime, iznad Tivta gde je avion Er Srbije bio planiran da sleti besnela je oluja koja se bukvalno poigravala sa avionom.

– Koliko sam u životu puta leteo, ali ovo što nam se juče dogodilo nikad nisam doživeo. Ljudi su povraćali, vrištali, nekontrolisano se dizali sa svojih sedišta i vrištali da moraju da izađu – prepričava detalje drame direktor Juga, Ognjen Kržić za Dubrovnik.net.

Kada je pilot shvatio da ne može da sleti na pistu, tek tada su počele nevolje. Avion je udarila munja. Iako su sve letelice većim delom otporne na tako nešto, problemi se ponekad jave.

– Kad je pilot shvatio da se stvar otela kontroli, sa piste koju smo gotovo dotakli počeo se opet podizati. Kružili smo oko aerodroma, ali svo to vreme nas je užasno bacalo. Nakon pola sata užasa i propadanja, počeli smo ponovno sletati i tad je u avion udario grom. Šta da pričam dalje – rekao je Kržić za ovaj lokalni medij.

Na svu sreću, tragedija je izbegnuta, a pojedini letovi sa tog aerodroma prebačeni su na onaj u Podgorici gde su vremenske prilike bile koliko-toliko mirnije.

 

1 COMMENT

  1. Каква реченица….„Sve je toliko izašlo kontroli, da su putnici tvrdili kako su bili uplašeni za svoj život.”
    Каква неписменост!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here