Pixabay.com
Foto: Ilustracija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kikindi uhapsili su M.D. (19), J.D. (18), kao i dvojicu maloletnika starih 16 i 15 godina, svi iz Novog Kneževca zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo ubistvo u saizvršilaštvu.

Oni su osumnjičeni da su udarcima rukama i nogama zadali više povreda sedamnaestogodišnjem mladiću, koji je od zadobijenih povreda preminuo, a čije je beživotno telo pronađeno 18. septembra ove godine u parku u Novom Kneževcu, saopštio je MUP.

Osumnjičeni su, uz krivičnu prijavu, privedeni Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu i sudiji za maloletnike Višeg suda u Zrenjaninu.

2 COMMENTS

  1. U komentaru gospodina Igora Jurica nije bilo moguce dati komentar.
    Obzirim da je ovaj clanak identican temi iz komentara gospodina Jurica, ovim bih obadva slucaja komentirao ujedno.
    U intrvju-u je gospodinu Juricu postavljeno pitanje: “U svetu se godisnje dogodi 250 000 samoubistava dece, sta je uzrok”. Moj odgovor bi bio: Razularena i ekcentricna demokratija, koju nam je zapad podarijo. Govorilo se ili se jos uvek govori da smo u titovoj drzavi imali diktaturu (nebi se reklo).
    Jedan nemacki naucnik je pre dvdeset pet godina reko: ” Nijedno drustvo nemoze realno egzistirati bez umerene diktature”.
    Podrzavam u podpunosti drustveno misljenje gospodina Jurica, ali za oporavak iz ovog stanja, mislim da smo zakesnili (rekao bih nemanam spasa).

  2. Uvijek se u oivakvim slučajevima śetim crnogorskih tradicionalnih zakona koji nijesu propisivali kažnjavanje makanja (djece), mada takvi slučajevi se nijesu mogli ni dogoditi, već njihovih roditelja koji su ih takve vaspitali.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here