Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i član Gradskog veća za sport i omladinu Ognjen Cvjetićanin, primili su danas u Svečanoj sali Gradske kuće vaterpolistkinje VK “Vojvodina”, koje su u decembru prošle godine prvi put osvojile trofej Kupa Srbije.

Gradonačelnik Vučević zahvalio je devojkama na istorijskom uspehu i obećao još veću podršku Grada Novog Sada vaterpolo klubu.

– Vaterpolo klub ”Vojvodina” je jedan od četiri u Novom Sadu sa najvećom finansijskom podrškom i očekujemo da u narednom period postignu još bolje rezultate, naročito devojke, kojima je i titula u nacionalnom prvenstvu prošle godine izmakla za malo. Razgovaraćemo sa predstavnicima kluba o načinima za još veću pomoć – naglasio je Vučević.

Marko Chuk, generalni direktor VK “Vojvodina”, zahvalio se na čestitkama i rekao da vaterpolisti i vaterpolistkinje imaju izuzetne uslove za treniranje, jer im je povereno upravljanje gradskim bazenom na Slanoj bari.

Slađana Drezgić, trener prve ekipe, istakla je da je za istorijski uspeh bilo potrebno samo 10 godina i da će u narednom prvenstvu devojke dati sve od sebe da dođu i do te titule državnog prvaka.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here