Tanjug
Aleksandar Vučić u razgovoru sa Muhamedom Alabarom

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa direktorom kompanije “Igl hils” Muhamedom Alabarom.

Sa njim je razgovarao o svim fazama projekta Beograd na vodi i značaju te investicije za ekonomski razvoj Srbije, saopšteno je iz Predsedništva Srbije.

“Kada smo razgovarali 2013. godine, stopa rasta ekonomije bila je niska, ali je, zahvaljujući investicijama, kao što je projekat Beograd na vodi, privreda Srbije sada na stabilnom putu rasta i razvoja. Najzapušteniji deo grada, koji trenutno predstavlja najveće gradilište, na kojem je angažovano preko 1.500 radnika svakoga dana, pretvaramo u najlepši deo prestonice”, rekao je Vučić, navodi se u saopštenju.

Alabar je, kako se dodaje, “pozdravio ekonomske reforme koje je Srbija sprovela i obećao još bržu realizaciju svih faza ove investicije, kako bi projekat bio završen što pre”.

U saopštenju se još navodi da je Vučić “zahvalio princu prestolonasledniku Ujedinjenih Arapskih Emirata šeiku Mohamedu bin Zajedu al Nahjanu i direktoru kompanije ‘Igl hils’ Muhamedu Alabaru na ulaganjima koja su pokrenuli u Srbiji”

1 COMMENT

  1. Zar je taj Beograd u vodi toliko bitan? Sto se ulaze toliko u Beograd? Sta ima tamo da se jede? Beton? Zar nije bolje ulagati u poljoprivredu i sta ja znam.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here