EPA/Andrej Čukić
Aleksandar Vučić

“Nema nikakve sumnje da bez rešavanja ‘kosovskog čvora’ Srbija neće biti član EU i to je nedvosmislena poruka Brisela”, izjavio je večeras predsednik Aleksandar Vučić.

– Bez rešavanja kosovskog čvora, a ne znam kako i šta ko misli da predloži, Srbija ne može biti članica EU. Tu nas niko nije lagao iz Evrope, to su rekli na prvom sastanku 2012. godine – rekao je Vučić.

On je istakao i da nije veliki optimista da je moguće pronaći kompromisno rešenje između Beograda i Prištine, ali ističe da moramo da učestvujemo u razgovorima i da učinimo sve da se sačuva mir i svi naši interesi.

15 COMMENTS

  1. Kosovo ste predali TI I DAČIĆ još pre 7 god u zamenu da Toma diploma dobije Tadića u drugom krugu Amerika namestila izbore i dala vam par godina fore da predate I priznate Kosovo. Izgleda da vam vreme ističe da to resite I požurite jer treba obezbediti stotine hiljada migranata na Koje ste takodje pristali……DOSTA LAŽI ALEKSANDRE VUČIĆU.

    • Da Kosovo je Srbija, geografski, ali gdje su Srbi? Više zemalja su izgubile svoje pokrajine ali im je posle bilo bolje. Stvarnost je takva; zbog Kosova gubi Srbija i nema joj napretka! Nisam zato da se Kosovo da, ali ono je oteto. Nema života za Srbe tamo dok Srbija nebude mnogo jača.
      Ne živi se od prošlosti, graditi Srbiju i na Budućnost misliti je pravi put!

  2. Predsedniče samo napred 99 posto Srba je za tebe! Ne sumljamo u to da ćeš Kosovsko pitanje rešiti onako kako mora. Srbija uskoro u EU I NATO kao svoj među svojima.

    • Izdajnici! Prokletstvo cara Lazara će vas stići kao i vaša pokoljenja! Satanistička Evropa i kriminalizovan NATO koji gazi medjunarodno pravo nikada neće biti izbor časnih ljudi niti pravoslavnih ljudi. Nikada neću pristati na vašu veleizdaju.Sram vas bilo!

  3. Srbija uskoro u EU I NATO!!! Ponosna i konačno svoja među svojima gde je uvek i pripadala. A brižnim vođama koje su je čuvale kao i poslednjem Miloševiću pripada slava koju su zaslužili. Živeo svaki predsednik koji nas bude vodio tamo gde smo uvek pripadali. Srbija u EU I NATO SVOJA MEĐU SVOJIMA.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here