Tanjug
Aleksandar Vučić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić osudio je nasilje na protestu ispred zgrade Narodne skupštine Republike Srbije. 

– Sinoć u Beogradu smo bili svedoci najbrutalnijeg političkog nasilja u poslednjih nekoliko godina. Republika Srbija u prethodnih osam godina u potpunosti je poštovala slobodu okupljanja i demonstracija, kao i drugačijeg mišljenja – izjavio je.

– Sinoć, iako su neki pokušali to da opravdaju koronavirusom, bili smo svedoci političkog protesta koji je bio neprijavljen, dogodilo se da su lica desničarske orijentacije napali su zgradu Narodne skupštine i ušli u nju što znači izvršenje najmanje dva krivična dela – rekao je.

– Pet policijskih vozila je zapaljeno, 43 policajca je povređeno, a jedan ima i frakturu lobanje – poručio je Vučić.

Vučić je naveo da verovatno neće biti policijskog časa, ali da će o tome javnost obavestiti Ana Brnabić i Zlatibor Lončar u toku sutrašnjeg dana.

Uskoro opširnije…

 

 

7 COMMENTS

  1. Nemogu da slusam ovog!
    Zasto promotuje svoju partiju u vreme dok postoje problemi!
    Koga briga za vasu partiju!
    Ugasio sam odma!

  2. Zasto gledate mainstream vesti? Zna se za koga rade, oduvek… nikakva teorija, ja mislim da to znaju i deca od 2 pa sve do baka sa 122 godine…

  3. Vucic je Car a vi Baustellci prestanite da glumite da se razumite u politiku !!
    Bolje vam lopata odgovara !!

  4. E moj bivsi predsednice, jer od sinoc moj vise nisi! Zar ti nevidis da ti je omladina izasla da protestuje! Pre neki dan studendi a sinoc omladina koja voli svoju zemlju koja trazi bolju buducnost. Vi njih nazivate huliganima! Znaj dobro da je to buducnost Srbije! A ne ti i ostali! Omladina trazi promene a ne manipulisanje, diktaturu, traze nekontrolisane medie bolji zivot! Sta ste vi dali!? Pokrali ste sve sto ima, a oni ce na kraju morati u beli svet jer ste pozobali sve. Dosta je vise, svako ko dode na vlast maltretira narod, dokle vise!!!!!!!!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here