Tanjug
Aleksandar Vučić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da, iako dolaze letnji meseci, a sa njima i manja potrošnja energenata, od 1. maja treba da se spremamo, jer nas čeka teška zima.

– Vidite Nemce već se spremaju za iduću zimu. Od 1. maja treba da se spremamo, čeka nas teška zima – naglasio je Vučić.

Vučić je, to poručio, na pitanje da prokomentariše najavu Bugarske o prekidu uvoza ruskog gasa, i skrenuo pažnju kako nije siguran da je to sa prekidom uvoza gasa tako lako sprovesti, jer, kako kaže, nema dovoljno gasa iz Kaspijskog mora.

Najavio je da će Srbija razgovarati sa Gaspromom oko novog ugovora.

– Mi kažemo – hoćemo ruski gas iz Turskog toka, i plaćamo tranzitnu taksu. To što oni (Bugari) hoće je njihova stvar. Za nas je dobro ako može biti i drugog gasa – istakao je Vučić.

Kazao je da je sada, kada je krenula histerija po svetu, nemoguće racionalno razgovarati s nekim, i da je bolje da prođe neko vreme.

3 COMMENTS

  1. IDEMO SRBIJO…
    Strpljivo čekati neko novo lepše vreme… Trenutno, krenula je opšta histerija po svetu; nemoguće racionalno razgovarati s nekim o bilo čemu… Leto dolazi a sa njima i manja potrošnja energenata; od 1. maja treba da se spremamo, jer nas čeka teška zima…!!!

    • SFRJ aman brate alal ti tvoji komentari !! Svo vreme te pratim i divim se nebulozama koje objavljujes koji si ti mentalni sklop, nedaj boze nikome!!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here