EPA/GEORGI LICOVSKI
Aleksandar Vučić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je objavio novu video poruku o napretku Srbije u kojoj ističe da Srbija raste posle mnogo godina, da može da bude najbolja u Evropi i da on u nju veruje.

“Neverovatno kojom brzinom se promene dešavaju. Neke zemlje su odskočile u Evropi, jedna je apsolutno dominantna, mnogi drugi padaju, Srbija raste – istakao je Vučić na svom instagram profilu “avucic”.

On je naveo da Srbija raste posle mnogo godina, posle mnogo decenija propadanja i istakao da tu priliku ne smemo da propustimo i moramo da učinimo sve što možemo da Srbija nastavi da napreduje i da nastavi da raste.

– I to možemo – da budemo ubedljivo najbolji u Evropi. Mi moramo da verujemo u sebe, ja verujem u vas. Ja verujem u vašu energiju, verujem u vaš rad, u vaš trud, verujem u Srbiju, verujem u svakog srpskog čoveka, i znam da možemo da budemo bolji od drugih. Pokazali smo i to možemo i moramo da nastavimo – poručio je Vučić.

Vučićevu poruku ilustruje video u kome se smenjuju snimci infrastrukturnih radova u Srbiji, izgradnje fabrika, bolnica, Beograda na vodi, tabela o privrednom rastu, BDP-u, ocena Evropske komisije…

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime