Tanjug
Aleksandar Vučić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da su netačne tvrdnje bivšeg potpredsednika FK Partizan Vladimira Vuletića da je predsednikov sin, Danilo, vlasnik FK “Rad”.

Vučić je naveo da njegovi politički protivnici i neistomišljenici svakog dana takvim, kako kaže, lažima žele da naude njemu i njegovoj porodici, jer nemaju politički program kojim bi pridobili građane.

– Čovek koji je pobegao sa detektora laži da bi se utvrdilo da li je pedofil ili nije je saopštio da mi je sin vlasnik Rada i kako hoće da se meša u Partizanovu tribinu. On čak ni ne navija za Patizan, niti ga interesuje taj klub, a ne da nije vlasnik Rada, ja ne znam ni da li postoji vlasnik – rekao je Vučić srpskim novinarima u Pragu.

Ističe da takve izjave više govore o njima i da pokazuju da je kod njih nervoza velika, jer ne mogu da ponude dobar politički plan, kao ni veći privredni rast Srbiji.

Vučić kaže da njegovi politički protivnici govore da će “raditi sve kao nekada”, a to je, navodi, da gase fabrike, dovedu nezaposlenost ponovo na 26 odsto ili da grade samo 15 kilometara autoputa…

– To se neće dogoditi – poručuje Vučić.

Ponovio je da neće plaćati reket nikome i da neće praviti “nikakve trule kompromise”, već će, kako kaže, voditi politiku rada i pobedničke Srbije.

– Ako hoće za to da glasaju građani, neka glasaju, ako ne žele, ne moraju – naveo je Vučić.

“Pet meseci nije bio pokušaja mafijaškog ubistva”

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da više nije važno šta ko misli o zločinima grupe Veljka Belivuka, već je važno, istakao je, da je država pokazala svoju snagu i da se sa takvima obračunala.

Štaviše, rekao je Vučić, na ulicama Beograda nije zabeležen nijedan pokušaj mafijaškog ubistva u poslednjih pet meseci.

Ocenivši da je to velika stvar, Vučić je rekao i da nije realno da takva situacija ostane, jer takvog mesta nema na svetu.

– U poslednjih pet meseci Beograd je bio najsigurniji grad ako ne u svetu, u Evropi sigurno – rekao je predsednik u izjavi srpskim medijima na kraju dvodnevne posete Pragu.

Država će, istakao je, obezbediti mogućnost i priliku, ne da ispunjavamo želje, ali da svakom u Srbiji omogućimo da radi i pristojno zaradi za život.

Uspećemo, kaže, da preko onih koji su se već vratili u Srbiju, a živeli su desetinama hiljada kilometara daleko, vratimo još mnoge.

Za to su nam, istakao je, potrebe bezbedne ulice ne samo u Beogradu, već i u Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu…

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here