Vučić duguje istinu roditeljima!

0

Nema dokaza da su ubistva srpskih mladića u kafiću Panda u Peći 1998. izvršili Albanci: Vučić. Rodbina ubijenih mladić zanemela od bola
 

Rodbina ubijenih šestorice mladića zanemela je od bola, i svi su zatražili da se konačno skine veo tajne sa te misterije i počinioci izvedu pred lice pravde.

Međutim, kako za "Vesti" svedoči Ljubica Trifović, majka ubijenog gimnazijalca Dragana, za sve ovo vreme niko iz vlasti ih nije niti pozvao, niti ponudio bilo kakvo objašnjanje.

– Očekivala sam da će nas pozvati i upoznati sa novim detaljima, ali ništa od toga. To što je tada Vučić rekao nas je pogodilo kao grom, a onda opet ćutnja. Meni je sin ubijen i ja ću učiniti sve da saznam ko ga je ubio – očajna je Ljubica Trifović.

Primećuje da je o bacanju novog svetla na događaj koji je značajno uticao na svest Srba o potezima Slobodana Miloševića na Kosovu, prebrzo prestalo da se govori. Dodaje i da bi volela da mediji podsete Vučića na tu temu. Ljubica Trifović se nada da će uskoro uslediti poziv vlasti, a ako se to ne desi, poručuje da roditelji ubijenih dečaka neće dozvoliti da vlast na njih zaboravi.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here