Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izrazio je saučešće porodici preminulog trenera Radomira Antića i istakao da je otišao čovek koji je obeležio istoriju fudbala i svetskog sporta.

– Duboko saučešće povodom smrti jedne od najeminentnijih ličnosti našeg i svetskog sporta. Radomir Antić je obeležio istoriju fudbala i kao igrač i kao stručnjak. Neki od najboljih klubova sveta izgubili su izuzetnog profesionalca i vrsnog trenera, a mi – njegovi poštovaoci – fudbalskog majstora za sva vremena – rekao je sinoć Vučić za Kurir.

Antić je preminuo sinoć u Madridu, u 72. godini.

I prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić uputio je telegram saučešća porodici poznatog fudbalskog trenera Radomira Antića, koji je preminuo u Španiji.

– Tužne poruke ne biraju vreme, dolaze iznenada. Tako i vest o smrti jednog od naših legendarnih trenera Radomira, kojeg sam lično poznavao i koji će mi zauvek ostati u sećanju. U ovom tužnom trenutku, iskreno saosećam sa porodicom – navodi se u telegramu.

Dačić je istakao odlaskom Antića srpski sport pretrpeo nenadoknadiv gubitak, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova.

Proslavljeni srpski fudbaler i trener preminuo je sinoć u 72. godini u Madridu, saopštio je njegov nekadašnji klub Atletiko Madrid.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here