Tanjug
Aleksandar Vučić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da, iako trenutno nema pregovora sa Prištinom, i dalje ima pritisaka kad je reč o Kosovu i Metohiji.

– Kažete nema pregovora, a ne pitate se kako ste obezbedili robu u prodavnicama na severu KiM. Ne pitate se ko su ti ljudi koji su radili na tome danima i noćima, ne pitate se koliko je energije, truda i rada potrebno na dnevnom nivou da bi ste pomogli našem narodu na KIM – rekao je Vučić za RTS.

Predsednik je istakao da je za rešavanje pitanja na KiM potreban ogroman rad i trud, a da jedan deo javnosti u Srbiji nameće kao temu izborne uslove u Srbiji, što je nešto što dolazi tek za osam meseci.

– Kakvih ćemo mi samo muka i problema imati na KiM za osam meseci. Treba da pričam o tome, a neki ne znaju šta da rade sa svojim životima osim da pričaju jedno isto što pričaju dve ili tri godine. Imaćemo izbore na KiM, koji su izgleda sasvim u redu ovima iz SzS – rekao je Vučić.

On je istakao da mu je veoma stalo da opozicija izađe na izbore, jer će tako građani moći da vide koliko podršku ko ima.

– Meni je veoma stalo da opozicija izađe na izbore. To bi bilo najbolje za Srbiju jer bi građani mogli da vide koliku ko podršku ima – rekao je Vučić.

 

 

3 COMMENTS

  1. Ajd ne kukaj više!
    Ni ta bagra koja je okupirala našu teritoriju nije kukala već delovala. Uzmi se u pamet.
    Brani naše, čuvaj narod državu i ustav. Doćiće vreme kada će mo ponovo biti slobodni i na svome.

  2. Toplicki Gvozdeni Puk Blace Beloljin Kursumlija Prokuplje.
    Dati Amerima i svim Ambasadama koje su Zemlje ucestvovale u bombardavanju Srbije 1999 God da napuste
    Srbiju u roku 90.Dana a zatim svu asociaciju vratiti na Kosovo a to znaci Srbsku Vojsku, Miliciju, Skole i sve druge Resore. Ostaviti honorarno Konzulate iz tih zemalja samo nekoliko sati nedeljno. Kada to Srbija na delu uradi ona tuziti NATO i sve te Zemlje ko je su zajedno ucestvovale sa Natom u bombardovanju 1999God bez odobrenja Ujedinjenih Nacija kod Evropskog suda u Strazburgu ili Luxeburgu. A kao sto sam reko pre ovoga
    svega Srbija mora da pozove Rusku Vojsku u pomoc i da se stacionira najmanje 2000.0000 Vojnika . Jer svaka zemla ima pravo za vreme okupacije da pozove u pomoc drugu zemlju a to je Rusija i Putin.
    Sve dok se ovako ne napravi i uradi Srbija bice Okupirana Zemlja .

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here