Tanjug
Aleksandar Vučić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nalazi se u Njujorku gde će se povodom 77. zasedanja Generalne skupštine Ujedinjenih nacija sastati sa više od 30 zvaničnika država širom sveta i šefovima ključnih međunarodnih političkih i ekonomskih organizacija.

Vučić je naveo da se u Njujorku nalazi 193 predstavnika država.

– Ovo je najveća zastupljenost u ne znam koliko poslednjih godina ili decenija… Ja nisam u ofanzivi, to su neki drugi, na nama je da učinimo šta možemo za svoju zemlju – rekao je Vučić i istakao da on radi svoj posao, da ga građani za to plaćaju.

Kako dodaje, pred nama su ključnih šest meseci i tu će postojati oni koji su preživeli jedva, oni koji su preživeli i oni koji su preživeli kao najjači. Vučić je rekao da će Nemačka da “ode u nebesa bez obzira na sve druge”.

– Prosto najjači su, mogu da bacaju pare, to figurativno kažem – rekao je srpski predsednik i dodao da će biti uništeni mnogi “mali” u Evropi.

Podsetimo, Vučić do 23. septembra učestvuje na 77. zasedanju Generalne skupštine UN u Njujorku, a 21. septembra obratiće se na Generalnoj debati svetskih lidera.

 

1 COMMENT

  1. 193 zelje sa pozornoscu ce da slusaju Acu. Mnogo zanimljivo izlaganje. Ako nas Bugojanac ne izvadi pred Generalnim Vecem UN – nece niko.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here