PREDSEDNISTVO SRBIJE
Predsedavajući Saveta ministara BiH Denis Zvizdić, predsednik Srbije Aleksandar Vučić, premijer Severne Makedonije Zoran Zaev, premijer Albanje Edi Rama i ministarka ekonomije Crne Gore Dragica Sekulić

Odlučni smo da istrajemo na istorijskoj odluci koja će rešiti probleme privrednika i građana regiona, poručio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić sa sastanka lidera Zapadnog Balkana u Ohridu.

On je na svom Instagram nalogu ispod fotografije sa sastanka s liderima regiona ocenio da će smanjenje troškova i ubrzavanje protoka robe povećati poslovnu atraktivnost država regiona.

“Nismo se bavili politikom, već rešavanjem problema običnih gradana i privrednika. To će dovesti do dramatčcnog smanjenja operativnih troškova i ubrzavanja protoka robe. To su stvari koje su strahovito važne, na taj način povećavamo atraktivnost naših zemalja. Ova ideja će biti zapisana kao istorijska u udžbenicima i odlučni smo da istrajemo”, napisao je predsednik Srbije.

Predsednik Vučić boravi u Severnoj Makedoniji gde učestvuje na sastanku lidera Zapadnog Balkana na kome se razgovara o ideji uspostavljanja “malog Šengena” u regionu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here