Tanjug
Aleksandar Vučić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio da je jedna velika i moćna evropska zemlja tražila da nam Priština uvede takse, s ciljem da se Srbija navede na izlazak iz dijaloga.

Dijalog je, kako je rekao Vučić, tom momentu išao ka kompromisnom rešenju.

– To je urađeno da bi Srbija rekla da izlazi iz dijaloga i da se sruši bilo kakav plan da Srbija nešto dobije – dodao je on i podsetio da je ideja razgraničenja mogla da bude ishod dijaloga u kojem bi i Srbija dobila nešto.

– Ja to nisam odmah znao, sada sve to znam. U pitanju je jedna značajna i moćna sila – naveo je Vučić.

14 COMMENTS

  1. Pa daj, KONACNO, da i narod Srbije zna o kojoj se drzave radi!!!! Daj jednu stvar nam kazi sto bi i mi znala. …Nije Srbija tvoe privatno vlasnistvo nemusti “covece”!!!

  2. Dosta je pricanja gospodine Vucicu, Znao
    ili neznao, problem Kosmeta se nije promerijó
    ocekujes da A.Merkel i E. Makron pomognu
    u rijesavanju problem. Presao si se tvoje
    kolege su samo odmogli, pravis se da neznas
    nemas prijatelja. Lutanje po zapadu je samo gubljrnje vremena.

  3. a da slucajno to nije ista ona mocna zemlja koja je i tebe dovela na vlast i koja ti dozvoljava da sa Srbima radis sta hoces. ajde reci koja je to zemlja pa da i mi gradjani srbije formiramo stav i izgradimo adekvatno ponasanje prema toj zemlji i njenim gradjanima. A ovako tvoja izjava izgleda kao neke rdjave zene na pijaci. A zena nisi ali nisi bogami ni musko. ostao si tu negde na sredini. navijaci Partizana ynaju sta si.

  4. Pa kazi koja. Nemoj samo da dramatizujes i prikazujes sebe kao “dobro informisanog” …

    Ili ni za to nemas m…

  5. Ljubo jos nije cuo o korektnim odnosima i kad ti neko tako vazni informaciju poveri onda se to ne odaje. Inace izgubis poverenje i nikad vise neces imati tog ko ti je poverio kao prijatelja. Pa nagadjaj Ljubo koja zemlja je gigant i ko se protivi za podelu. Pa naravno Germany svi to znaju samo ne ti Ljubo.

  6. Sreća naša jer bi ti već potpisao priznanje i skakao iz frižidera objašnjavajući da smo dobili “nešto”. Izgleda da ta velika i moćna zemlja više radi u korist naših interesa nego svi vi tzv “srpski” političari.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here