Tanjug
Aleksandar Vučić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da Aljbin Kurti ima samo jednu želju – da izazove sukobe na KiM i dođe do velikog sukoba između Srba i NATO, da dovede do krvoprolića ceo region i naglasio da je Kurti jedini krivac za ovo što se događa na KiM.

Vučić je u vanrednom obraćanju javnosti u Predsedništvu rekao da je malo ko želeo da to razume šta je suština svega što se na KiM događa, iako smo mesecima govorili da Kurti to želi da dođe do sukoba.

– U poslednja tri dana i ćorav i politički nepismen mogao je da razume šta je to pripremano za danas i sve u organizaciji Kurtija, sa željom da dođe do velikog sukoba između Srba i NATO, a on koji je jedini krivac za sve što se događa, da pere pilatovski ruke i kaže da sa njim to nema nikakve veze – kazao je Vučić.

Dodao je da kasni sa obraćanjem, jer je imao razgovore sa Amerikancima, Nemcima i Evropljanima, ali i zato što je hteo da prikupi potpuno tačne informacije i da će saopštiti šta je to što ćemo da činimo.

3 COMMENTS

  1. Pa uhapsi Kurtija ili pošalji specijalce u Zvečan ili vojsku da brani narod !!! Ili Srbija sa KiM ili nema Srbije !!! Ili smo okupirani kao Japan i Nemača ili smo slobodna Srbija!!! Šta čekaš bre više !!!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here