EPA-EFE/A.CUKIC
Aleksandar Vučić

Lider naprednjaka Aleksandar Vučić izjavio je danas da je ponosan na mnoge ljude iz SNS čija se imena neće naći u novoj Vladi, ali da će oni nastaviti da obavljaju važne funkcije, kao što su Marko Đurić, Zlatibor Lončar, Branislav Nedimović, Nebojša Stefanović i Jadranka Joksimović.

– Ponosan sam na mnoge ljude čija imena neću pročitati kao deo vlade, neki koji su bili u vladi a neki koji nisu bili, a morali su da imaju mesto u vladi pa sam ih zamolio da sačekaju neku sledeću, neki koji nikada ne bi ni prihvatili poput Marka Đurića, kome sam rekao idi u SAD i veliki posao nam je obavio u SAD. Trebalo je da se vrati i obavlja važne funkcije, ali rekao sam mu da ti ne objašnjavam i nije Marko napravio neki problem ili da je napravio neki problem Zlatibor Lončar ili Nedimović. Ne biste verovali ili biste verovali Nebojša Stefanović, ne, niti će biti problema – rekao je Vučić.

On je na sednici GO SNS rekao da će svi ti ljudi nastaviti da rade vredno za našu stranku i više i snažnije nego do danas.

– Verujem i svi ostali koji neće biti sada u Vladi od Jadranke do mnogih drugih, a koji će nastaviti da rade za našu stranku – rekao je Vučić.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here