Tanjug
Aleksandar Vučić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se javnosti povodom situacije sa koronavirusom u Srbiji.

– Dnevno trošimo milione evra za zaštitu zdravlja naroda – kazao je Vučić.

On je dodao da je jednako važno pitanje i privreda, budući da ceo svet očekuje recesiju i rast nezaposlenosti, a uveren je da će Srbija ipak biti bolja od drugih.

– Ukupno smo dali pomoć od 288,643 milijarde dinara, odnosno 2,35 milijardi evra, toliko je mala Srbija ubrizgala novca privredi. Penzije će stizati na vreme, sistem je stabilan, zahvaljujući reformama i teškim merama iz prethodnih godina – rekao je Vučić.

– Moramo da se izborimo za opstanak nacionalne avio-kompnije, nije nikog dosad otpustila i u manjim je gubicima nego velike svetske avio-kompanije – kazao je srpski predsednik i dodao da ćemo uložiti dodatnih 100 miliona evra u puteve Srbije, jer popravljamo puteve i ulažemo u infrastrukturu.

– Molim ljude da što više troše svoj novac u svojoj Srbiji – rekao je Vučić.

2 COMMENTS

  1. JA LJUDI MOJI COVJEKA??? PA GDJE CE TROSITI NOVAC. A TI ZATVORIJO ZEMLJU I UVEO POLICISKI CAS. MAJKO MOJA MILA, PAMETNOM DOSTA.

  2. “Vučić: Molim ljude da što više troše svoj novac u svojoj Srbiji..”
    – Godinama ga već “troše” na preskupu hranu, lekove, “besplatne” medicinske usluge, “besplatno” školovanje, previsoke troškove stanovanja i sl. i sada još treba da ga troše na hotele i banje u kojima su lečeni oboleli od korone … da isti ne bi propali jer im strano gosti neće doći.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here