Tanjug
Aleksandar Vučić na obeležavanju 11 godina SNS

Lider Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić poručio je večeras u Novom Sadu da su pred Srbijom važne godine, važnije od onih kroz koje je zemlja prošla, a članovima SNS da treba da budu svesni postignutih rezultata, da se ne plaše izazova i da nastave da se bore za napredak Srbije.

– Pred nama su važne godine, rekao bih važnije od onih kroz koje smo zajednički uspeli da prođemo i to sa dobrim rezultatima – rekao je Vučić obraćajući se na svečanosti povodom 11 godišnjice SNS i stranačke slave.

– Sanjao sam ne 11 godina stranke i sedam godina vlasti, već puteve i pruge. Puteve koje nismo imali ni kroz Grdelicu, ni kroz Sićevačku klisuru, o kojima smo maštali da nas dovedu do Čačka, Užica, Zaltibora, Tare, Kopaonika… Koji će sutra da nas vode od Novog Sada, preko Rume do Šapca i Zvornika… – rekao je Vučić.

Čestitajući članstvu krsnu slavu, kao i građanima, uz želju da je u zdravlju i veselju dočekaju iduće godine, Vučić je rekao da za to vreme treba mnogo da se uradi i da građani žive bolje.

Vučić je istakao da je njegova zamerka SNS-u što ne vodi dovoljno računa o običnim članovima.

– Moramo mnogo više sa običnim ljudima da razgovaramo, a ne da jurimo funkcionere od jednih do drugih vrata. Treba da pomažemo građanima, a ne sebi – naglasio je on.

1 COMMENT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here