Tanjug
Aleksandar Vučić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić krenuo je danas helikopterom za Drvar u Federaciji BiH i Mrkonjić Grad u Republici Srpskoj.

Vučić je na svoj zvaničan Instagram profil postavio fotografiju iz helikoptera i snimak kako ulazi u letelicu i napisao “Na putu za Drvar i Mrkonjić grad”.

Kako je ranije saopšteno iz njegovog kabineta, Vučić će u Drvaru prvo prisustvovati otvaranju filijale Komercijalne banke, zatim obići Dom zdravlja, a potom će prisustvovati otvaranju pogona fabrike Jumko.

View this post on Instagram

Na putu za Mrkonjić grad.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on

Predsednik Srbije potom će obići Gimnaziju i Mašinsku školu u Mrkonjić Gradu, a predviđen je i sastanak sa zvaničnicima i privrednicima u toj opštini.

Uoči posete, Vučić je juče na Instagramu podsetio na svoje obećanje iz septembra prošle godine da će jedna srpska kompanija otvoriti fabriku u Drvaru.

– Do kraja godine ovde će jedna srpska kompanija otvoriti fabriku. Hoću da vas vidim nasmejane kao danas i da imate budućnost na ovim prostorima. Ponovo ću da dođem u Drvar da vidim kako se troše sredstva koje je dala Srbija, ali i da se uverim da se realizuju obećani projekti – podsetio je Vučić na svoje reči 13. septembra 2019. godine, na nalogu “buducnostsrbijeav” na Instagramu.

View this post on Instagram

Na putu za Mrkonjić grad i Drvar.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on

1 COMMENT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here