Vučić ne vidi problem u dodeli pasoša bivšoj premijerki Tajlanda

Vestionline, Tanjug
3
Tanjug

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas, povodom dodele pasoša bivšoj premijerki Tajlanda Jingluk Šinavatri, da ne vidi u tome problem i da se zalaže za potpunu liberalizaciju dodele srpskih pasoša.

– Ja ne vidim da je to za nas problem, posebno ako je vlada mogla da vidi ma kakvu ekonomsku ili neku drugu korist za našu zemlju – rekao je Vučić, odgovarajući na pitanja novinara i dodao da pasoš nije neka svetinja.

Istakao je da ne može da govori o svim konrektim slučajevima, ali da je načelno za potpunu liberalizaciju dodele srpskih pasoša.

– Pre svega bih voleo da to vidim na primeru državljana nekih drugih zemalja iz regiona, ali i svih drugih – rekao je Vučić.

Vlada Srbije je na sednici 27. juna ove godine donela rešenje o prijemu u državljanstvo Republike Srbije bivše premijerke Tajlanda Jingluk Šinavatre, koja je u svojoj zemlji osuđena na pet godina zatvora zbog korupcije.

3 COMMENTS

  1. Vucic ni u cemu ne vidi problem. Dok drugima deli Srpske pasose sakom i kapom, verovatno uz neku “proviziju” koji drugi ubiraju za njega, jedino Srbi sa Kosmeta na to isto NEMAJU PRAVO.

    To je lice i nalicje Srbije pd vlascu SNS-a.

  2. Citali smo nekada pripovetku VODJA od Radoja Domanovica . Isto i danas. Zaludjeni narod ne vidi nista .

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here