Tanjug
Aleksandar Vučić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je na svom Instagram profilu objavio fotografiju sa Glavnog odbora SNS i napisao deo svog govora.

On je upozorio na opasnost sa kojom se Srbija gotovo uvek suočavala kroz svoju istoriju.

On je na Instagram profilu “avucic” napisao da niko nikada nije želeo jaku Srbiju.

“Nemojte da vas lažu, niko nikada nije želeo jaku Srbiju. Neće odluke o Srbiji donositi nijedan ambasador i stranac, već samo vi građani Srbije! Nije vlast zbog vlasti, već koliko možete da uradite za građane Srbije. Šta god govorili, kada idete od Beograda do Požege, istočno od Niša, južno od Leskovca, svi će znati da smo to uradili mi. To niko ne može da izbriše.Ne smemo dozvoliti da nam društvo i država budu podeljeni onako kako je to bilo decenijama, već moramo zajedno da se borimo za bolje rezultate. Rezultat je ono što ostavljamo iza sebe, i ono što činimo i delamo u interesu građana. Moramo da pokažemo da možemo i da se ujedinjujemo, i da naša velika porodica, SNS, bude stranka koja će da dovodi ljude, a ne samo po modelu nekih drugih koji se cepaju svako malo. Naša stranka nikada ne sme da bude ono što su bile druge stranke, mora da vodi računa o interesima naroda. Za dobro Srbije, za budućnost Srbije, živela Srbija!”, napisao je Vučić

 

1 COMMENT

  1. AV je lepo napisao tekst, samo je zaboravio na ministre i njihovo koliki je moj deo. Od koje ministarke plate kupuju stanove, kuće, zemlju. Nose Luj Viton torbe, imaju garderobu na sebi vrednosti veće od njihovih primanja. TO TI NAMA ODGOVORI AV, za ostalo smo slobodni između 11-12h pa možete svi da navratite i da nas poljubite tamo gde sunce ne sija, za premijerku i pojedine ministre to ne važi.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here