Tanjug
Aleksandar Vučić i Aleksandar Bocan-Harčenko

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je u razgovoru sa ambasadorom Ruske Federacije Aleksandrom Bocan-Harčenkom izrazio zabrinutost zbog atmosfere na Kosovu i Metohiji, posle tamošnjih izbora, i izazivanja tenzija od strane Prištine.

Predsednik Vučić je rekao da nije znao da postoji otrov koji selektivno deluje na etničkoj osnovi, ali da će insistirati na sveobuhvatnoj istrazi i kažnjavanju lažova i prevaranata, koji su organizovali ovu sramnu medijsku akciju, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika Republike.

Predsednik Vučić i ambasador Bocan-Harčenko su razgovarali i o završnim pripremama za posetu premijera Dmitrija Medvedeva u subotu, 19. oktobra.

Oni su rekli da je program posete intenzivan i sadržajan, kao i to da će na najbolji način odraziti odlične političke odnose i široki spektar saradnje Srbije i Rusije.

Kako su istakli dvojica sagovornika, poseban značaj imaće zajedničko obeležavanje 75-godišnjice oslobođenja Beograda, koje potvrđuje slobodarsku tradiciju i bratstvo dvaju naroda.

Vučić i ambasador Bocan-Harčenko su razmotrili i situaciju u regionu.

5 COMMENTS

  1. u pravu si ne postoji Taki otrov koji zna da podeli nacie ali postoji jedna ideja koju su dali svom gradjanima da n epipnu te kuverte sa otrovom posto su namenjene albanskom narodom i kad vec svi srbi su informisani za tako nesto normalno da oni nepipaju ti kuverte i otrovani su samo oni koji nisu znali nista o tome ali ne sekirajte srbi oni ce da se ozdrave su van opasnosti

    • Ovo me podseća na ono nepostojeće rusko trovanje ong njihovog špijuna u Engleskoj.Ljudi koji pronose ovake opake laži su do te mere glupi da nisu u stanju da osmisle neku novu laž i plasiraju je.Ne znam g.-dine da li je to istina: ako je istina onda je zlo,a ako nije onda je još veće zlo.Danas svet živi u lažima i s lažima da je istona skoro neprepoznatljiva kao da se provlači kroz iglene uši.Sve ipak treba dobro proveriti pa onda možda i poverovati.

  2. Mentore brate. Verujes svojima cak i kada je neverovatno. Ko moze da zna da ce siptar a ne srbin otvoriti kutiju?

    Drugo: koja bi luda akcija bila da srbi poture otrov bas sada kada imaju ovakvu prednost u glasovima? Bio bi to autogol

    trece, zamisli samo da je ovo zaista siptarska namestaljka. Samo naprimer. Sta bi rekao na to? To nije ratno lukavstvo. To je kukavicluk

    Mentore brate, nema veze. Bog je jedan i on ne prica ni kineski, ni engleski ni ruski ni albanski ni srpski. Tesko onom ko ga se ne boji.

  3. Gde je moj Dilber “Sultan “da ovo prokomentarise onako strucno kao i uvek !!!
    Aa bee Sultan gde si???

  4. Да није жалосно било би смешно
    Толика мржња према свему Српскоме је патолошко стање, али оно што незнају ти жалосни шиптари је да сва та мржња више једе њих него нас.
    Зато само напред шиптари мрзите свим бићем и даље а ми ћемо да вас посматрамо како у својој мржњи сами себе једете…

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here