Tanjug
Aleksandar Vučić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostujući u jutarnjem programu TV Prve kaže da očekuje razgovor sa svima koji se interesuju za rešavanje pitanja KiM.

– Da ne bih filozofirao – za nas tu nema srećnog rešenja. Kakvo god da bude mi ne možemo biti posebno zadovoljni – kaže Vučić.

Dodaje da će se čvrsto i snažno boriti za naše nacionalne interese.

3 COMMENTS

  1. A zar očekuješ da “Velike zemlje promene mišljenje”?
    Po tvojoj logici, sutradan ako te tvoje “Velike zemlje” odluče da nas ne bude, mi bi smo to trebali da prihvatimo? I ti si sebe ovlastio da donosiš odluke. Takve odluke za koje se ti kako vidim spremaš može i moja baba da donese, sedne da pregovara i klima glavom zato što su to “Velike zemlje”.
    Takvom filozofijom klimanjem glave su se vodili i naši preci? Da li su predsedniče?
    Koji ti narod predstavljaš i u čije ime pregovaraš?

  2. … nemogu više da čujem: Kosovo je Srbija, ja jest, ali samo u našim mislima! Fakt je gdje nema Srba i nije srpsko. Nije mi poznato već decenijama da Srbi na Kosovu kupuju zemlju i kuće od Šiptara nego prodaju i idu dalje.
    Ako treba sve naše SVETINJE, kamen po kamen preneti u Srbiju, postaviti pravu GRANICU, čuvati je i ne dozvoliti da stranci kupuju nekretnine u Srbiji. Primjer: Danska, ne može stranac (Nemac) da kupi kuću i zemlju.
    Žavo mi je ali to je stvarnost, Kosovo će neko morati dati ili svaka Srpkinja rodi 9 Jugovića pa idemo…

  3. Dosta je tog Filoyofiranja. Otkačite to KIM jedared i za uvek. Činimi se da Vi tražite od naroda Srbije naše mišljenje. Ja lično ne priznajem i nedozvoljavam za priznavanje naše srpske zemlje.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here