Srbija je rastrzana, jer velike sile imaju različite interese u našoj zemlji, a pošto se oni ne poklapaju ljudi u zemlji koji imaju svoje interese vuku svaki na svoju stranu, izjavio je predsednik Aleksandar Vučić.

Vučić je rekao da nas po pitanju Kosova i Metohije očekuju težak period i pritisci, kao i da je naivno nadati se nečemu zbog činjenice da je novi izaslanik SAD za Balkan Metju Palmer — srpski zet.

U razgovoru za televiziju „Prva“, Vučić je na pitanje ko i zašto radi na urušavanju sistema Srbije odgovorio da svi imamo svoje zemlje i države i da države ne moraju da rade u smislu da drugoj bude bolje, prenosi Tanjug.

„Svi smo mi konkurentni. Imate i ljude koji imaju svoj interes. Velike sile imaju različite interese u Srbiji, a pošto se oni ne poklapaju, imate jedne koji vuku na jednu, a druge na drugu stranu. Mi zbog toga ostajemo rastrzani“, kazao je srpski predsednik.

Vučić je uveren da će biti još mnogo pritisaka u vezi sa Kosovom.

Kada je reč o Metjuu Palmeru, Vučić je rekao da su tabloidne tvrdnje da će nam biti lakše zato što je američki predstavnik srpski zet.

„Ne mogu da komentarišem tabloidne naslove i budale koje takve stvari govore. Biće nam mnogo teško“, istakao je on.

Upitan za mogućnost formiranja tehničke Vlade, predsednik Srbije je rekao da će odgovor na to pitanje dati na današnjoj sednici Glavnog odbora SNS-a.

5 COMMENTS

  1. mislim da je dobro sto je ,,nas,, razumece kad mu dalju i blizu rodbinu pomenemo. i sta mislimo i mozemo.

        • Ljubo “kakio” ili ne, ti si najverovatnije “progunuo” sendvice SNS pa ti je mozak u stomaku……
          A veruj mi da ta “Baustella” ne znam ni sta je a ni gde je, pa je ona tvoja a ne moja!!!!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here