Tanjug
Aleksandar Vučić

Predsednik Srbije Aleksandar Vućić objavio je izvanredne vesti za srpsku ekonomiju na Instagramu.

– Poštovani građani Srbije, hoću da vas obavestim da smo planirali da stopa rasta u prvom kvartalu ove godine bude minus 1,3 odsto jer smo imali strahovito visoku bazu prošle godine od plus 5,2 odsto u prvom kvartalu, da bismo na kraju godine uspeli da dostignemo šest odsto – naveo je Vučić u videu na Instagramu.

– Međutim, imam izvanredne vesti za vas, ne mogu da sakrijem svoju sreću i ponos jer se nalazim na čelu zemlje koja je to uspela. U prvom kvartalu Srbija je ostvarila rast od više od plus jedan, to je enormna razlika u odnosu na ono što smo očekivali. Na primer, Nemačka je očekivala minus 1,5 odsto ali ima 1,7 – rekao je predsednik Srbije.

– Srbija ide napred strahovitom brzinom zahvaljujući narodu Srbije, i ako budemo imali 11,5 odsto u drugom kvartalu,. A verujem da možemo jer je planirano 10 odsto, bićemo šampioni u Evropi po stopi rasta – rekao je Vučić.

– Sve to možemo samo ako nam pomognete, vakcinišete se i vratimo se radu i svom poslu – završio je Vučić obraćanje građanima Srbije.

Video možete pogledati OVDE.

5 COMMENTS

  1. Cim se otkrije neka afera predsednik nas obraduje sa nekim lepim vestima. Hvala predsednice ali za mene bi bila najlepsa vest kada bi poceo da resavas problem Savamale, Jovanjice, Krusika, Palme itd. i td.

  2. Свашта са овим политичарима. Кад неко лежи на дну и дигне главу из муља, они то називају успехом и пореде се губитцима оних који се на површини сунчају у јахтама и доручак им падне у море. А ми се надамо да падне поред нас.

  3. Hahaha… Pa ovaj lucifer nema meru covece… Planirali da bude -1.5 % … Hahah… A cena rada smanjena na 2012 tu… Ni stida ni srama… Proklestvo je ubijati svoj narod…

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here