Tanjug
Aleksandar Vučić

Predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić poručio je da nije ni malo zabrinut, niti da se plaši sutrašnjeg protesta opozicije ispred Skupštine Srbije i istakao da se dijalog vodi u parlamentu i da neće ispunjavati “tajkunske zahteve”.

Vučić je novinarima u Obrenovcu rekao da su lideri Saveza za Srbiju bezbroj puta govorili da neće da razgovaraju sa njim, iako sada kažu da on neće da sedne za sto, te ponovio da je parlament mesto za dijalog i da mu ne pada na pamet da pravi partijsko-partijske sastanke.

– Šta vi hoćete? Nećete u parlament, a gde hoćete? Da ispunjavamo tajkunske zahteve da bi Ðilas i Šolak bili zadovoljniji, tu nema narodnih zahteva. Nismo mi fontana želja da ispunjavamo zahteve, već da razgovaramo – rekao je Vučić.

On je dodao da neće saradnju sa onima koji su opljačkali državu, ali da stranke u parlamentu moraju da razgovaraju.

Istakao je da će nastaviti da dolazi na svoj posao na Andrićev venac, bez obzira šta opozicija najavljuje.

– Nisam ni najmanje zabrinut, znam i Ðilasa i Jeremića i Obradovića kakve su kukavice – rekao je Vučić.

Upitan šta će se dogoditi ako pokušaju nasilno da uđu u Predsedništvo, Vučić je rekao da će u tom slučaju biti izbačeni.

Vučić je rekao i da je zamolio ministra policije Nebojšu Stefanovića da otkaže skup povodom Dana policije, kao i da se otkažu neki drugi skupovi koji su bili najavljeni u isto vreme, da “ne bi bilo da vlast pokušava da spreči opoziciju” i da ih se plaše.

– Najviše volim kada su blizu Predsedništva, tad sam najsigurniji, znam da mogu da ih čuvam kao malo vode na dlanu – rekao je Vučić.

Izvor:
Vestionline,Tanjug

2 COMMENTS

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here