Tanjug
Aleksandar Vučić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će policija strogo kontrolisati kućnu izolaciju, kao i da će i oni sa blagom kliničkom slikom usled koronavirusa morati da idu u bolnicu.

Vučić je odgovarajući na pitanja novinare napomenuo da država ne može ljude koji su u kući u samoizolaciji osam, devet ili 10 dana da natera da odu na još pet dana u bolnicu, pošto zna da je to nemoguće.

Ali, policija će voditi računa da oni svoje kuće ne napuste, poručio je predsedik.

– Takođe, svakog novog (zaraženog) u roku od dva ili tri dana, od trenutka kada se mi osposobimo, i tu će policija da pojača svoju stražu i kontrolu, tako da svako novi i ako ima blažu kliničku sliku moraće da ide u bolnicu – naglasio je Vučić.

2 KOMENTARA

  1. Zasto vozači kamiona koji dolaze iz inostranstva  slobodno se šetaju Srbijom .Zašto ih policija ne sprovede do carine i da ne smeju izlaziti iz kamion.Dolaze iz Bergama i Milana i šetkaju se a nisu na poslu i iritiraju komšije. Pod hitno im zabranitu kretanje. Sada ti vozač mogu biti donisioci virusa jer niko drugi ne ulazi u zemlju.Samo im dati dozvolu kad idu raditi i da sa nikim ne kontaktiraju.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime