ATAImages
Aleksandar Vučić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, na svom nalogu na Instagramu “BuducnostSrbijeav”, čestitao je Nemcima Dan ujedinjenja i istakao da je ponosan na srpsko – nemačko prijateljstvo.

Vučić je večeras prisustvovao prijemu u rezidenciji nemačkog ambasadora Tomasa Šiba povodom Dana ujedinjenja Nemačke, neposredno pre puta u Prag na samit Višegradske grupe, na poziv češkog predsednika Miloša Zemana.

4 COMMENTS

  1. Srpsko-nemačko prijateljstvo.Od kad se to zove prijateljstvo.I kad je ono nastalo,do ove neverovatne izjave ono nikad nije postojalo.Nemci:seti se Kragujevca,seti se 6 aprila………to je njihovo prijateljstvo.

  2. Mi slavimo niihovo ujedinjenje, oni slave nas raspad. U kome aktivno ucestvuju. Isti savezi se stvaraju kao i kada je Nemackom vladala ozloglasena partija. Naivno smo mislili da su se Nemci distancirali od politike “jednog vodje”.

  3. ma o kakovom srbso nemackom prijateljstvu ovaj covek govori
    zar jos nije svatio da nemacka ispunjava hitlerovo obecanje prema albancima zbog albanske podrske fasistima prateci politiku ovog coveka dolazi ti da puknes od besa svi oni sa zap[ada koji se predtavljaju kao vucicevi srbski prijatelji to rade samo zbog svog vlastitog interesa

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here