Vučić: Popularniji smo od DS-a

0

 

Narod nas više voli od DS-a: Aleksandar Vučić
 

 

On, međutim, nije precizirao koja je agencija za ispitivanje javnog mnjenja sprovela istraživanja o kojima je govorio na konferenciji za novinare, već je pozvao predstavnike DS, koji su, kako je kazao, ta istraživanja i naručili, da ih predstave javnosti.

 

"Ti rezultati su samo razlog više za raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora. Na sledećim izborima ključnu bitku vodiće DS i naprednjaci, jer prema istraživanjima rejting manjih stranaka drastično pada", naveo je Vučić i dodao da će SNS prikupljene potpise dostaviti premijeru Mirku Cvetkoviću, ali i drugim državnim institucijama.

 

Odgovarajući na pitanje šta će naprednjaci postići predajom potpisa predsedniku Vlade Srbije, Vučić je rekao da je suština predati potpise "onima koji su najodgovorniji za probleme u zemlji".

 

"Svi oni koji sumnjaju da smo prikupili skoro milion potpisa, moći će da provere ko je sve stao iza naše inicijative imenom i prezimenom", napomenuo je zamenik šefa naprednjaka.

 

Vučić je istakao da će se ta stranka svim demokratskim sredstvima boriti da odbrani volju građana i nije isključio ni mogućnost organizovanja mitinga i protesta.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here